ZZP-administratie

Zzp-administratie Aram Advies

Bent u zzp-er / freelancer en op zoek naar een adviseur voor uw zzp-administratie, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Binnen ons klantenpakket voeren wij meerdere zzp-administraties voor zzp-ers in diverse branches; van pakketbezorgers tot timmerlieden, van ict-ers tot zorgverleners. Wij hebben hierin dus ook specialistische kennis. Heldere communicatie en duidelijke afspraken tegen een betaalbaar tarief is ons motto.

Kosten zzp-administratie

De volgende werkzaamheden kunnen wij u aanbieden al vanaf € 65,- per maand voor uw zzp-administratie:

– verwerken van uw administratie
– verwerken van uw periodieke aangifte omzetbelasting
– opstellen van uw jaarrekening
– verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting
– advies op het gebied van belastingen en bedrijfsvoering inclusief aanvraag VAR-verklaring, aanvraag of wijziging van uw voorlopige aanslag inkomstenbelasting, toetsing toeslagen, etc.

Zelf uw zzp-administratie voeren en alleen ondersteuning nodig? Alles is mogelijk en dit scheelt u natuurlijk ook in de prijs. Wij werken ook met administratiesoftware in de “cloud”. Hierbij hebben wij te allen tijde inzage en toegang tot uw zzp-administratie.

zzp-administratie enschede

Aram Advies, Overzichtelijk en duidelijk

Duidelijkheid vooraf waarbij u een offerte krijgt voor het voeren van uw zzp-administratie tegen een vaste prijs. U ontvangt geen onverwachte rekeningen en u kunt steeds contact over allerlei vraagstukken met ons opnemen zonder dat u het risico loopt hiervoor een rekening te ontvangen. Mochten bepaalde vragen leiden tot extra kosten omdat die diensten niet zijn opgenomen in de basisovereenkomst (hier zal het dan gaan om bijzondere opdrachten), dan zullen wij u vooraf berichten. Kortom, duidelijkheid vooraf.

Heeft u interesse in een van onze diensten of producten dan kunt u altijd contact opnemen met Aram advies voor een vrijblijvend gesprek of een eveneens vrijblijvende offerte.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte voor uw zzp-administratie.

Aram advies, administratie & boekhoudkantoor Enschede, Ook voor al uw administratie, salarisadministratie, boekhouding, jaarrekening, fiscale aangiften, inkomstenbelasting en advies.

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen