Fiscale aangiften

Het verzorgen van fiscale aangiften

Periodiek verzorgen wij voor u de aangifte omzetbelasting en loonheffingen. Aan de hand van de (door ons) opgestelde jaarrekening en overige van u te ontvangen gegevens wordt de aangifte inkomstenbelasting opgesteld. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de fiscale faciliteiten om het door u te betalen bedrag zo laag mogelijk te houden. Indien u uw onderneming in de vorm van Besloten Vennootschap (BV) drijft, verzorgen wij ook voor u de aangifte vennootschapsbelasting. Bij dividenduitkering aan de moedermaatschappij of aan u als aandeelhouder, zorgen wij tevens voor de aangifte dividendbelasting. Uiteraard beoordelen wij tevens de door u ontvangen (voorlopige) aanslagen/teruggaven en andere correspondentie van de belastingdienst en zorgen voor de nodige reactie indien noodzakelijk.

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen