Vacature Assistent Accountant

Heb jij affiniteit met financiële cijfers? Haal jij een kick uit het verzorgen van financiële administraties en fiscale aangiften voor een divers klantenbestand in het MKB? Laat jij graag de automatisering het werk doen met tools als online boekhouden, scan- en herkensoftware en de zelf ontwikkelde kassa-app? Dan zij wij op zoek naar jou!

Huur aftrekbaar bij werkkamer in huurwoning

Ben je ondernemer en werk je vanuit een werkkamer in je huurwoning, dan hebben wij goed nieuws voor jou.

De Hoge Raad heeft onlangs bepaald dat in dit geval het huurrecht aangemerkt kan worden als ondernemingsvermogen. De huisvestingskosten van de huurwoning zijn dan dus aftrekbaar. Er moeten dan wel kosten voor het privégebruik van de woning worden bijgeteld. Lees meer

Nieuwe website en Social media

Onze website hebben wij nu in een nieuw jasje gestoken en ervoor gezorgd dat deze ook goed benaderbaar is via de mobiele telefoon of tablet. Ook hebben wij gezorgd voor een betere integratie met social media. Zo kun je onder andere reageren op onze nieuwsberichten en deze delen/liken op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Minder belasting over vermogen per 2017

Als kleine spaarder gaat u per 2017 minder belasting over uw vermogen betalen. VVD en PvdA hebben recent overeenstemming bereikt over het nieuwe stelsel voor box 3.

Werkkostenregeling

U kunt als werkgevers onbelaste vergoedingen aan de werknemers geven. Bijvoorbeeld kerstpakketten of een fiets. Dit kan via de Werkkostenregeling.