Administratie

Het verwerken van de administratie / boekhouding

Het op juiste wijze voeren van de financiële administratie / boekhouding is over het algemeen een tijdrovende bezigheid. Aram advies boekhoudkantoor Enschede, biedt u de mogelijkheid dit te kunnen uitbesteden. Aram Advies voert dan volledig voor u de administraties / boekhouding of delen daarvan.

Financiële administratie

Onder financiële administratie verstaan wij het periodiek boeken van de inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van de kas en bankmutaties, het verzorgen van de aangifte omzetbelasting, het uitdraaien en eventueel bespreken van de balans en winst-en-verliesrekening. Hierbij maken wij gebruik van het boekhoudprogramma Exact. Het is ook geen probleem wanneer u uw boekhouding / administratie in een ander boekhoudprogramma voert. Wij kunnen dan de boekhouding bij u ter plekke controleren, een back-up maken en in ons programmatuur inlezen of online inloggen.

administratie enschede

Doordat Aram advies zelf regelmatig de boekhouding c.q. administratie voert/controleert, kunnen wij tijdig eventuele knelpunten signaleren en mogelijkheden aandragen om deze op te lossen. Dit biedt u de zekerheid dat uw zaken goed worden behartigd en u tijdig het beleid kunt aanpassen indien dat nodig mocht zijn. Daarnaast bieden wij aan onze klanten die zelf de administratie voeren, de mogelijkheid om in de “cloud” te werken via Exact-online. Hierbij voert u zelf de administratie / boekhouding op uw eigen pc, waar wij dan ten allen tijde inzage en toegang hebben vanuit ons boekhoudkantoor in Enschede.

Het verzorgen van de salarisadministratie

De wettelijke eisen die de bedrijfsverenigingen aan het voeren van een salarisadministratie stellen worden alsmaar complexer. Tezamen met de steeds veranderende wet- en regelgeving maakt dit het geheel een veelal ondoorzichtige en tijdrovende aangelegenheid. De salarisverwerking uit handen geven, geeft u duidelijkheid, rust en kwaliteit.

Wij kunnen voor u de complete loonadministratie, van loonstrook tot jaaropgave verzorgen. Wij dienen voor u de digitale aangiften loonheffingen, zorgen voor de nodige meldingen aan diverse instellingen en zorgen na afsluiting van het jaar voor de aanlevering van het jaarwerk. Eenmaal per maand geeft u de mutaties door en spoedig daarna worden uw salarisstroken en overzichten aangeleverd.

Aram advies, administratie & boekhoudkantoor Enschede, Ook voor al uw zzp-administratie, boekhouding, jaarrekening, fiscale aangiften, inkomstenbelasting en advies.

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen