Startende ondernemers

Begeleiding startende ondernemers

Sinds de opening van ons kantoor hebben wij samen met de start van onze onderneming, veel andere starters mogen begeleiden en adviseren. We hebben ons hierin kunnen profileren. Deze starters zijn nu hard bezig hun onderneming verder op te bouwen.
Indien u een onderneming wilt starten kunt u bij ons terecht voor assistentie en advies bij:
• het opstellen van uw ondernemersplan;
• de keuze van de rechtsvorm;
• de kredietaanvragen;
• het regelen van alle noodzakelijke formulieren en aanmeldingen;
• de aanvraag van de noodzakelijke vergunningen;
• beoordeling van verzekeringen en dergelijke;
• het opzetten van uw administratie.

Om u alvast te kunnen oriënteren op het ondernemerschap kunt u hierover veel informatie vinden op het internet. Een aanrader is het bedrijvenloket, www.ondernemersplein.nl, van het Ministerie van Economische Zaken, gelanceerd voor ondernemers met vragen over wet- en regelgeving. Hierop staat informatie van de rijksoverheid, provincies en gemeenten. Het Bedrijvenloket moet ondernemers wegwijs maken in de wet- en regelgeving en de communicatie tussen ondernemer en overheid verbeteren. Op het loket is ook informatie te vinden van overheidsdiensten, zoals de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en het Octrooicentrum Nederland. Veel van deze informatie werd eerder op verschillende manieren aangeboden. Nu kunnen ondernemers terecht op één loket op internet. Indien u op dit moment een bijstands- of werkloosheidsuitkering ontvangt en u wilt een onderneming starten, dan raden wij u aan te kijken hoe de overheid u hierbij kan ondersteunen via het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz).

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen