Over ons

Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest in de accountancy en met het accountancy-diploma op zak heeft Milad Mourad de stap gezet naar zelfstandigheid. Zo is Aram Advies in 2004 opgericht. In de afgelopen jaren hebben wij vanuit verschillende locaties gewerkt. Na de start aan de Oldenzaalsestraat zijn wij via de Haaksebergerstraat belandt in ons huidig pand aan de Deurningerstraat 147 in Enschede. Hier beschikken wij over een ontvangstruimte, twee werkruimten, een archiefruimte en een ruime vergaderruimte waarvandaan wij onze klanten goed kunnen bedienen. Parkeren aan de straat langs het kantoor is ook gratis.

Bij Aram Advies kunt u terecht voor de boekhouding en fiscaal advies. Wij verzorgen de boekhouding voor het midden – en kleinbedrijf en adviseren het MKB. Ook kunt u bij ons terecht voor uw particuliere aangifte inkomstenbelasting.

Met de ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en het ruim 10 jarig bestaan zijn wij een volwassen en gevestigde onderneming. Ook hebben wij ons bewezen als een allround advieskantoor.

Een bevestiging van de professionaliteit van ons kantoor is de aansluiting bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB) per 3-9-2013. Dit betreft een certificering welke staat voor kwaliteit, professionaliteit en up to date kennis.

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen