Onze Werkwijze

Overzichtelijk en duidelijk

Aram Advies is een allround boekhoud- en advieskantoor. Hieronder verstaan wij een zeer complete dienstverlening die wij kunnen aanbieden voor u als ondernemer. Vanwege het feit dat je gewoonweg niet alles zelf kan, werken wij samen met diverse gespecialiseerde partners. Doel van het gebruik maken van partners is dat wij u een totaalpakket aan kunnen bieden waarbij van een ieder zijn kennisgebied gebruik gemaakt kan worden. Wij hebben nauwe samenwerkingsverbanden met onder andere de NOAB (onze branche-organisatie), TenkateHuizinga Accountants, Belastingadviseurs en Consultants en overige partners in de advocatuur, notariaat, etc.

Afspraken nakomen

Veel werkzaamheden hebben een repeterend karakter; om te bereiken dat de kosten van onze begeleiding zo duidelijk mogelijk zijn, zijn wij bij 70% van onze opdrachten vooraf overeengekomen wat de maandelijkse kosten voor de te verrichten werkzaamheden zullen bedragen. Deze afspraken leggen wij vooraf schriftelijk vast en gelden dan meestal voor een periode van 3 jaren. Steeds houden wij de werkelijk bestede tijd bij op basis waarvan wij na de contractperiode een goede beoordeling kunnen maken en verantwoorden ten behoeve van de volgende periode.

Overzichtelijk en duidelijk

Onze relaties ontvangen derhalve geen onverwachte rekeningen en kunnen steeds contact over allerlei vraagstukken met ons opnemen zonder dat zij het risico lopen daarvoor een rekening te ontvangen. Indien bepaalde vragen zullen leiden tot extra kosten omdat die diensten niet zijn opgenomen in de basisovereenkomst, dan zullen wij vooraf contact opnemen. Kortom: duidelijkheid vooraf. Heeft u interesse in een van onze diensten of producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek of een eveneens vrijblijvende offerte. Bij het onderdeel contact vindt u onze contactgegevens.

Onze klanten

Onze klanten zijn werkzaam in verscheiden branches. Zo hebben wij klanten in de levensmiddelenbranche; zowel groot- als detailhandel, horecabranche, dienstverlening, vrije beroepen, autohandel en garages, kappersbedrijven, non-profit organisaties, bouwsector, etc.

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen