Jaarrekening

Tussentijdse rapportages

Tegenwoordig moet u als ondernemer in staat zijn om snel en slagvaardig te handelen om te kunnen inspelen op de steeds veranderende markt. Daarvoor dient u ook over financiële informatie te beschikken. Deze financiële informatie kunnen wij u verstrekken door het opstellen van tussentijdse rapportages. In deze rapportage is tenminste een balans en winst- en verliesrekening opgenomen. Indien gewenst kunnen wij u ook analyses van bepaalde onderdelen van deze balans en winst- en verliesrekening opstellen. Deze tussentijdse rapportage kunt u ook gebruiken voor uw bank of financier.

De jaarrekening

Het opstellen van de jaarstukken is onze hoofdactiviteit en hebben hier ook al geruime ervaring in. U kunt er dus ook van uitgaan dat wij een zeer professioneel product bij u kunnen neerleggen. De jaarrekening is niet alleen een (wettelijke) verplichting maar ook voor u als ondernemer van belang; het is een belangrijke graadmeter voor het functioneren van uw onderneming. Onze jaarrekening bestaat niet alleen uit de balans, de winst- en verliesrekening en de toelichting maar hierin zijn ook opgenomen financiële analyses, worden er verbanden gelegd en conclusies getrokken. Dit stuk vormt dan een goede basis voor een bespreking met u waarbij u een helder inzicht in de positie van uw onderneming krijgt en u nog beter in staat zult zijn de lijnen naar de toekomst uit te zetten.

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen