Advies

Bedrijfseconomisch-, Fiscaal- en Bedrijfsjuridisch advies

Als ondernemer moet je tegenwoordig op veel terreinen thuis zijn om je bedrijf optimaal te kunnen laten draaien. Niet alleen ben je de hele dag bezig met het maximale rendement uit je bedrijf te halen, maar komen er ook nog allerlei andere zaken om de hoek kijken. Zaken als investeringen, financieringen, personeelsbeleid, keuze van rechtsvorm, subsidies, contracten etc.
Wij kunnen u op deze terreinen adviseren en zonodig begeleiden. Wij beschikken over kennis voor uw dagelijkse praktijk. Maar voor alle duidelijkheid: Wij zijn geen advocaat of belastingadviseur. Mocht inschakeling daarvan nodig zijn, dan doen wij desgewenst een beroep op vertrouwde partners.

NOAB-keurmerkAram Advies is een gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Nieuwsberichten

Voor al onze nieuwsartikelen klik hier

Referenties

Voor een goede en gedegen advies stapt u hier binnen!

Sezar Cagri

Milad ervaar ik als een betrokken en kundige adviseur die in staat is om snel met zijn klanten te schakelen. Door zijn brede kennis op zowel fiscaal als financieel gebied kun je met veel verschillende vragen bij hem terecht. In zijn advisering is Milad hierbij altijd volledig op de hoogte van de snel wijzigende wetten en regels.

De prijs kwaliteit verhouding van zijn diensten is hierbij uitstekend!

Michelle BegemanConsultancy

Ik beveel Milad Mourad graag aan bij ondernemers om hun boekhouding door hem te laten doen. Van Gent Vertalingen is zeer tevreden met zijn werk.

H. van GentCEOVan Gent Vertalingen